Media

 

 

 

Latest media reviews:

 

Postimees 16.02.2013


17.02.2013 11:00
TEXT: Britt Rosen

postimees

Kui te ei tea, mis on falafel ja kes Papa Joe, tõtake tema kioskisse - see on üks väheseid kohti Eestis, kus Liibanoni köögi maitsetest aimu saab.
 
Kuni polnud Papa Joe falafelikioskit Sadama turul Tallinnas, ei olnudki Eestis õigeid falafele ehk õlis küpsetatud kikerhernepallikesi saada, väidavad need, kes Lähis-Ida köögiga paremini kursis. Mis üldse oli, oli sügavkülmast võetud hale koopia.(TEXT: Britt Rosen)
 
 
 

The baltic guide  news for january 2013! (Finish)

 

baltic guide

 

Kebab-kunkku tarjoaa kasvisruokaa

 

Tarjolla on aitoja libanonilaisia herkkuja.Tarjolla on aitoja libanonilaisia herkkuja.


Libanonilaisen keittiön lipunkantaja Virossa, Papa Joe, on lähtenyt liikkeelle kaikkea muuta kuin matalalla profiililla. Tallinnan satama-alue on viime aikoina uudistunut edukseen. Satama tori (Sadama Turg) on kehityksessä edelläkävijä ja myös erinomainen esimerkki siitä, että ennakkoluulottomuus voi kannattaa. Harva olisi lähtenyt  rakentamaan Nordic Jetiltä tyhjilleen jääneeseen terminaaliin luomu- ja lähituotteisiin panostavaa toria. Onneksi joku uskoi ideaan ja myös toteutti sen.

Papa Joe on yksi monista torin uusista pienistä yrityksistä ja sopii joukkoon mainiosti. Jo nettisivusto www.kebabking.ee kertoo, että uskoa omiin kykyihin riittää. (TEXT: KRISTINA LUPP)

Translation in Estonian:

( Liibanoni köögi lipukandja Eestis, "Papa Joe" on alustanud äri kõike
muud kui madalal profiilil
Tallinna sadama-ala on viimasel ajal renoveerinud.
Sadama Turg on arengus esirinnas ja ka suurepärane
näide sellest, et eelaimus võis olla seda väärt. Vähesed oleks
julgenud ehitada tühjaks jäänud Nordic Jetilaini
terminali mahe-ja väiketootjate turu. Õnneks keegi uskus seda ideed ja
viis ka selle täide.

aga Papa Joe on turul üks uus väikeettevõtja paljude teiste seast ja sobib
sinna suurepäraselt. Ka oma koduleheküljel www.kebabking.ee ütleb, et
usub piisavalt oma võimetesse.
Iseenesest nimi on eksitav, sest
Liibanoni köök pakub restoranis peamiselt taimetoitu - falafelit,
hummus ja dolmat. Restoraniks Papa Joe seda kohta ei julge nimetada, sest
seal ei ole laudu. Vähemalt esialgu tegutseb take a way ja
pystybaari-põhimõttel.
Menüü ei ole pikk ja potsude hinnad on soodsad, jäävad 2,5-5 euro
kanti. Maitsesime falafel-komplekti, mis olid väga maitsvad,
nii et taimetoitlastele võib seda kohta soovitada igal juhul kindlasti. )

 

Full story In Finish Language..

 

 

 

&

 

 

 

 

Enjoy vegetarian cooking at Papa Joe's.

(English)

 

The Sadama Market at the Port of Tallinn seems to have struggled over the last few years, but since its remodelling and reopening this year, some great little shops have opened inside. Papa Joe's is one of them. (TEXT: KRISTINA LUPP)

 

 


Full story in English..

 

 

 

 

 

 

Estraveller december 2012

fal1

Kuna Eestis falafeli ei pakutud, oli Karl-Kristjan Nigesen sunnitud selle roa valmistamise ise ära õppima. Ajad on muutunud, nüüd saab falafeli ka kodumaal kätte ning vägagi hea kvaliteediga. Aga mis toit see siis on ja kust seda saab?_

Falafel

KüLLAP OLETE SEDA NIMETUST MäRGANUD LäHIS-IDA ROOGI SERVEERIVATES SööGIKOHTADES VõI SUISA MõNES KIIRTOIDUPAIGASKI. UMBKAUDU POOLETEISETOLLISE LäBIMõõDUGA PALLIKESED ON MõNUS EINE, HEA VAHELDUS LIHAROOGADELE.

See ei ole suusoojaks öeldud. Falafeli tekstuur on sedavõrd lihalik, et mõnigi esmamaitsja võib üllatunult küsida, kas neis pallikestes tõepoolest grammigi loomset ainet ei peitu. Ei, liha siin pole. On kikerherned, mis püreestatakse, vormitakse pallikesteks ja frititakse.

Proteiinirohkete kikerherneste kolesteroolisisaldus on olematu ning ohtralt vees lahustuvaid kiudaineid aitavad veel vere kolesteroolitasetki langetada.

Oleks justkui keskealisele Eesti mehele sobiv dieet? Võimalik. Olulisem on siiski, et falafel on imemaitsev. Serveerituna pitaleivast taskus, manusena salatis või siis osana meze'st (suupistetest), kuulub ta peaaegu kõigi Lähis-Ida maade toiduvalikusse. (TEXT: Karl-Kristjan Nigesen)

 

 

 

 

 

CITY PAPER TALLINN JANUARY 2000

 

 

Kebab King: Merivälja tee 5, along the Pirita beach, in the Rannahoone (the beach building); a 10-minute drive to the northeast of Tallinn, off the Pirita road and right next to the Flamingo nightclub; tel. 6300-934.
A perfect place if you just want a place to linger aimlessly with friends or if you want to have a satisfying meal without having to dress up for it. Kebab King is run by friendly Lebanese proprietor Joseph Abouraad, and they almost certainly make the best kebabs anywhere in the Baltic states. (They also now deliver; call the above number.) They also serve excellent hummus and falafel, Lebanese specialties made from a bean-like vegetable, which tastes more like meat. Kebab King is tight-fitting, but a sea view, candles on tables and an extremely affable staff make it uncommonly comfortable. Kebab King, situated right along Tallinn's No. 1 beach, is ideal in the summer for beach lovers. They lay out a nice beach-front bar in summertime. (See Kebab King's website, including the full menu, at www.kebabking.ee

 

 

 

 

 

 

 

Lisainfo