KODU

Kafta Mishwi (Grilled Kabab Fingers)


Ingredients:

500 g (16 oz) finely minced lean meat
2 tablespoons chopped fresh parsley
1 grated medium onion
2 tablespoons shortening or butter
1 teaspoon salt
½ teaspoon ground sweet pepper

Methods:

Blend meat, parsley, grated onion, salt, and pepper.Divide meat mixture into equal pieces as big as a walnut. Make from each piece a finger shape piece.Meanwhile prepare charcoal. Thread meat. Grill over hot coals. Turning several times until tender and browned, about 8 minutes.Serve hot with salad or french fries.

 

 


Kafta Mishwi (grillitud Kabab Fingers)


Koostis:

500 g (16 oz) peeneks hakitud tailiha
2 spl hakitud värsket peterselli
1 riivitud keskmine sibul
2 spl lühendamine või võid
1 tl soola
½ tl jahvatatud paprikat

Meetodid:

Segu liha, peterselli, riivitud sibul, sool ja pepper.jaga liha segu kaheks võrdseks tükki sama suur kui pähkel. Tee iga tükk sõrme kuju tk.vahepeal valmistada süsi. . Grill üle kuuma sütt. Tulles mitu korda, kuni õrn ja pruunistunud, umbes 8 minutes.serveri koos  friikartulid.

 

Lisainfo